HUDPLEJE 

ZO Skin Health / ZO Stimulation Peel

Innovative og resultatorienterede hudplejeprodukter med ingredienser af medicinsk kvalitet

Zo-skin-health-forhandler

ZO Skin Health er udviklet af den amerikanske dermatolog Dr. Zein Obagi, der igennem de sidste 50 år har forsket i at opnå de bedste resultater inden for sund og stærk hud. ZO Skin Health leverer innovative hudplejeprogrammer, som optimerer hudens originale sundhed ud fra banebrydende forskning. Udgangspunktet for serien er at stimulere og holde gang cellerne, så de kan yde deres maksimale til en velfungerende og normal cellefunktion. Med en filosofi der er baseret på videnskab, formår ZO Skin Health at skabe de bedste resultatorienterede produkter til at vedligeholde sund hud for alle uanset alder, etnicitet, hudtilstand eller hudtype.

ZO Skin Health består af en række forskellige medicinske hudplejeprodukter – både til hjemmebrug og klinikbrug. Hos Pretty Please sammensætter vores specialistsygeplejersker en hudplejeprotokol efter din specifikke hudtilstand – uanset om det er akne, klinisk tør hud, pigmentforandringer, rødme, rosacea eller linjer og rynker.

Zo-skin-health-cleanser
ZO-skin-helath-kit
Zo-skin-health-grow-factor-serum

Book en gratis og uforpligtende ZO Skin Health konsultation

I klinikken tilbyder vi en 30 minutters gratis ZO Skin Health konsultation, hvor din hud nøje analyseres og et personligt hudplejeprogram planlægges.

Klik herunder for at booke tid til en ZO Skin Health konsultation eller en ZO Stimulation Peel.  

Er du i tvivl om noget, så ring endelig til os på

44 14 66 00 eller send os en mail på hello@prettyplease.dk

 

Vi glæder os til at se dig.

Zo-skin-healt-konsultaion-frederiksberg-koebenhavn

ZO Skin Health Stimulation Peel

Få en sund og balanceret hud med ZO Skin Health

ZO Skin Health Stimulation Peel er en klinikbehandling, der med en kombination af medicinske frugtsyre og aktive seraer  understøtter cellefornyelsen i huden. Peelingen er sammen med korrekt brug af specialtilpassede produkter, med til at skabe en balanceret og velnæret hud, der stråler af sundhed. Du vil mærke en forskel i huden allerede efter blot én behandling, men vi anbefaler et forløb med 3 behandlinger foretaget med 2 ugers mellemrum, for at opnå det bedste resultat. Alle hudtyper kan behandles med ZO Skin Health Stimulation – hele året rundt.

Kvinde-nyder-en-zo-skin-health-stimulation-peeling

Selve behandlingen

Før behandlingen afrenses, affedtes og eksfolieres huden og påføres derefter et tyndt lag kemisk peeling – ad flere omgange. De peelende ingredienser opløser bindingerne mellem de døde hudceller og eksfolierer huden og porerne i dybden. Det er normalt at opleve en prikkende, sviende og varm fornemmelse i huden imens ingredienserne arbejder. Peelingen neutraliseres og der tilføres en kombination af vitaminer, peptider samt plejende og fugtende ingredienser der øjeblikkeligt stimulerer, regenererer og booster huden, så den føles mærkbart opstrammet, blødere og revitaliseret. Behandlingen afsluttes med en afkølende og beroligende maske samt individuelt tilpasset medicinsk hudpleje.
Du vil allerede lige efter behandlingen opleve at huden føles velfugtet, balanceret og let opstrammet. Du kan anvende creme og make-up med det samme og vi anbefaler, at der anvendes solbeskyttelse med høj faktor i ugerne efter behandlingen.

Selve behandlingen tager ca. 45 minutter.

 

Behandlingen er til dig, som:

  • Gerne vil have en frisk og sund hud
  • Ønsker at forebygge hudens aldring
  • Trænger til at booste huden med næring
  • Har en grå og trist hud

Mere om Zo Skin Health Stimulation Peel

En kemisk peeling er en behandling af huden med en kemisk medicinsk kombination af ingredienser som opløser dele af huden og stimulerer denne til at gendanne nye hudceller, grundsubstanser og bindevævsfibre i huden.

Kemisk peelinger anvendes til at forbedre hudens kvalitet, til opstramning samt til at fjerne ujævnheder og overfladisk pigment. Hos Pretty Please anvender vi medicinske peelinger med kun de bedste aktive ingredienser, så din hud kommer til at stråle.

Pris

Denne behandlinger koster 1200,- 

Ved en ZO Skin Health Stimulation Peel, råder Pretty Please dig til

Grundig faglig rådgivning og vejledning forud for din behandling, så alt er tilpasset til netop din hudtype, ønsker og behov.
kosmetisk klinik frederikberg
Kosmetisk-behandling-resultat-og-forventning

Hvor lang er holdbarheden på en ZO Stimulation Peel

Vi anbefaler 3 behandlinger med ca. 2 ugers mellemrum for at opnå et optimalt resultat. Behandlingen kan derefter gentages hver 6. uge eller ved behov. Det er vigtigt, at du passer på huden mellem behandlingerne og vi anbefaler bredsprektret solbeskyttelse med minimum SPF 30-50 hver dag – desuden at huden både beskyttes og stimuleres med brug af korrekt hudpleje, som vi naturligvis vejleder i.

Hvad kan du forvente af en ZO Stimulation Peel

En sundere og mere velbalanceret hud der stråler.

 

Er det første gang, du skal behandles hos Pretty Please

Så skal du være opmærksom på, at du skal til en konsultation hos os i klinikken, hos Maria eller Frederikke, klinikkens kosmetiske sygeplejersker. 

Klik herunder for at booke tid til både konsultation og behandling.

Er du i tvivl om noget, så ring endelig til os på

44 14 66 00 eller send os en mail på hello@prettyplease.dk

 

Vi glæder os til at se dig.

Skønhedssnak-hos-Pretty-Please

Andre behandlinger der giver en smuk hud og ny glød

Hudfornyelse-med-IPL-laser

Pretty Skin Tone med IPL laser

Reduktion af karsprængninger og rødme med laser

Reduktion af karsprængninger / rødme med laser

Cosmelan behandling til pigmentpletter

Reduktion af pigmentpletter med Cosmelan

Frax laser

Pretty Skin Texture med FRAX laser

Skinbooster

Skinbooster

profhilo

Profhilo

gratis-zo-skin-health-peeling

Pretty Peel

Microneedling-frederiksberg

Microneedling

Kosmetisk-klinik-vaernedamsvej-pretty-please
Kosmetisk-klinik-pretty-please-vaernedamsvej
Kosmetisk-klinik-frederiksberg-pretty-please