Mikrosklerosering

Karudvidelser på benene

Er du generet af karudvidelser på benene?
Karudvidelser også kaldet ”karsprængninger”, er små blodkar der udvider sig og bliver til edderkoppespind-lignende blå/røde mærker på huden, der for mange er generende kosmetisk. Fortvivl ej – karudvidelserne kan behandles og reduceres med mikrosklerosering.

Karudvidelser på benene er meget almindelige og ofte arveligt betinget, men overdreven soldyrkning, stående arbejde, graviditeter og overvægt kan være medvirkende årsager. Omkring 70% af alle kvinder over 30 år har karsprængninger på benene.

Karsprængninger forsvinder ikke af sig selv og har en tendens til at forværres over tid.
Idet de overfladiske blodkar ingen betydning har for kredsløbet, er de mulige at fjerne – og de fleste karsprængninger kan fjernes fuldstændigt. Mange ønsker karudvidelserne fjernet af kosmetiske årsager.

Mikrosklerosering er den mest benyttede metode til at reducere skæmmende blå og røde kar på benene. Behandlingen har været anvendt i mere end 50 år, har dokumenteret effekt og er stort set smertefri.

blodkar_paa_benene

Selve behandlingen

Vi fotodokumenterer altid området der skal behandles, umiddelbart før behandlingen opstartes. Huden desinficeres grundigt og vi arbejder efter sterile principper for at undgå komplikationer. Med en meget tynd nål injiceres en smule vævsirriterende væske – Aethoxysklerol® – i de synlige kar, hvilket får dem til at lukke sig helt. Herefter nedbrydes karrene af sig selv over tid. Væsken kan give let svie, men behandlingen er ikke generelt forbundet med smerte. Afhængigt af hvor mange kar der behandles, kan flere behandlingssessioner være påkrævet. Karrene der behandles er små vener, som er uden betydning for cirkulationen i benene.
Umiddelbart efter behandlingen kan du opleve let rødme, hævelse, svien, ømhed eller blå mærker der kan medføre en forværring af de kosmetiske symptomer i en periode. Dette er helt normale reaktioner og ubehaget forbundet hermed er midlertidigt og forsvinder normalt efter et par uger. De behandlede kar vil blive yderligere mørk eller blåpigmenterede i den første tid efter behandlingen, og der kan gå 4-8 uger før pigmenterne/ karrene er helt forsvundet. For at opnå det bedste resultat, anbefales det at bære støttestrømper de første 2-14 dage efter behandlingen. Medbring selv en støttestrømpe/flystrømpe med minimum kompression 1 (18-21 mmHg). Antal dage strømperne skal bæres afgøres af behandleren på dagen. Umiddelbart efter behandlingen er det gavnligt at gå en rask tur på 30 min. Karbad, sauna og kraftig fysisk aktivitet i form af løb og cykling bør undgås i 5 dage efter behandlingen. Soleksponering bør undgås i minimum 14 dage og helst i 2 måneder efter behandlingen.

Behandlingen er til dig, som

  • Ønsker en ensartet og forfinet hud på benene
  • Er generet af skæmmende blå og/eller røde karudvidelser på benene
  • Afholder dig fra at gå med bare ben, grundet kosmetisk generende kar på benene

Behandlingen er alt inklusiv

Behandlingen er inklusiv en forudgående konsultation hos vores læge første gang du er i klinikken samt en kontrol 4-8 uger efter behandlingen.

Mere om mikrosklerosering

Karudvidelser på benene kan behandles effektivt med Aethoxysklerol®, og metoden er gennemprøvet og testet siden 1996. Aethoxysklerol® er det eneste godkendte lægemiddel i Danmark til mikrosklerosering. Behandlingen har dokumenteret effekt med 95% succesrate. Behandlingen er veltolereret og stort set smertefri.

Pris

Mikrosklerosering af karudvidelser på ben ( lille område) 2.800,-

Mikrosklerosering af karudvidelser på ben (mellem område) 3.400,-

Mikrosklerosering af karudvidelser på ben (stort område) 4.200 ,-

Pretty Please råder til

Grundig faglig rådgivning og vejledning forud for din behandling, så alt er tilpasset til netop dine ønsker og behov som helhed.  

Skønhedsnak-kosmetisk-klinik-gratis-konsultation
botox-behandling-holdbarhedstid

Hvor lang er holdbarheden på en behandling med mikrosklerosering:

Effekten af behandlingen afhænger af flere forskellige faktorer, herunder karrenes størrelse, lokalisering på benene og blodgennemstrømningshastigheden. Er der tale om få og små kar er en enkelt eller 2 behandlinger nok. Ved udtalte karforandringer kan yderligere behandlinger være nødvendige. Kar på underbenene er generelt lettere at lukke end kar på lårene. Genbehandling kan foretages efter 4-8 uger. De behandlede kar kommer sædvanligvis ikke igen, men der kan dog opstå nye karudvidelser, specielt hos disponerede.

Hvad kan du forvente af en behandling af karudvidelse på benene:

En mere ensartet hud på benene uden skæmmende karudvidelser.

Er det første gang, du skal behandles med mikrosklerosering hos Pretty Please?

Så skal du være opmærksom på, at du skal til en lovpligtig konsultation hos vores læge i klinikken, og at der så skal gå minimum 48 timer før vi må behandle dig. Klik herunder for at booke tid til både  konsultation og behandling.

Er du i tvivl om noget, så ring endelig til os på

44 14 66 00 eller send os en mail på hello@prettyplease.dk

Vi glæder os til at se dig.

botox-behandling-holdbarhedstid
Kosmetisk-klinik-vaernedamsvej-pretty-please
Kosmetisk-klinik-pretty-please-vaernedamsvej
Kosmetisk-klinik-frederiksberg-pretty-please