Botox

Nedadvendte mundvige

Føler du, at du ser sur eller trist ud helt uden at være det – så er botox løsningen til at få smilet og glæden tilbage.

Musklerne i underansigtet bliver stærkere og mere veludviklede i takt med, at vi ældes, alt imens vores fedtdepoter i ansigtet svinder ind. Har du veludviklede muskler under og på siden af munden, kan botox være løsningen, der får mundvigene til at løfte sig igen.

Nedadvendte-mundviger-behandling-med-botox

Selve behandlingen

Ved behandlingen injiceres botox i små papler under huden og i muskelstrengene på hver siden af halsen. Ofte vil der være flere strenge på hver side, som skal behandles. Allerede et par dage efter behandlingen vil musklernes aktivitet dale, og efter 10-14 dage vil effekten være optimal, og huden dermed få fred og glattes ud over tid. Hvis musklerne er meget kraftige, kan det kræve genbehandling efter 2-3 uger. I nogle tilfælde opnås det bedste resultat ved at kombinere denne behandling med samtidig behandling af halsen med skinbooster eller Profhilo. Behandlingen med botox tager cirka 30 minutter.

Behandlingen er til dig, som

  • Nedadvendte mundvige når du slapper af i ansigtet
  • Føler at du ser sur eller trist ud, helt uden at være det
  • Gerne vil have et gladere og mere mildt ansigtsudtryk

Behandlingen er alt inklusiv

Behandling med botox hos Pretty Please og er inklusiv en forudgående konsultation hos vores læge første gang du er i klinikken samt en kontrol 2-3 uger efter behandlingen.

Mere om botox

Botox er det populære navn for Botulinum Toxin, som er et enzymkomplex, der siden 2002 har været godkendt til kosmetisk brug. Botox virker muskelafslappende, og kan dermed få overaktive muskler til at hvile, hvilket medfører at huden og rynkerne får ro til at udglattes over tid.

Pris

Denne behandling koster 1.000,-

Ved en behandling af nedadvendte mundvige med botox, råder Pretty Please dig til

Grundig faglig rådgivning og vejledning forud for din behandling, så alt er tilpasset til netop dine ønsker, behov og dit ansigt som helhed. Bevægelse af vores ansigtsmuskulatur og mimik er meget individuel. Derfor skal behandling med botox også tilpasses individuelt, og dét er vi eksperter i hos Pretty Please. Vi ønsker fortsat at dit ansigt efter behandling fremstår både naturligt og levende, og dermed at en del af mimikken og for eksempel fine charmerende rynker bevares.

kvinde-ansigt-med-rynker-guide-til-botox
botox-behandling-holdbarhedstid

Holdbarheden på botox-behandlingen

Kroppen nedbryder botoxen gradvist over 3-4 måneder. Man kan derfor med fordel foretage behandling 3-4 gange om året for et vedvarende resultat..

Hvad kan du forvente af botox-behandlingen

En mere udglattes og fast hud på halsen.

Er det første gang, du skal behandles med botox

Så skal du være opmærksom på, at du skal til en lovpligtig konsultation hos vores læge i klinikken, og at der så skal gå minimum 48 timer, før vi må behandle dig. Klik herunder for at booke tid til både  konsultation og behandling.

Er du i tvivl om noget, så ring endelig til os på

44 14 66 00 eller send os en mail på hello@prettyplease.dk

Vi glæder os til at se dig.

Botox konsultation ved Jesper Skovlund

Øvrige Botox-behandlinger

Pande-med-panderynker-og-linjer

Pandelinjer

smilerynker-behandling-med-botox

Smilerynker

Behandling-af-tandkoedssmil-botox

Tandkødssmil

Oejenbrynsloeft-med-botox

Brynløft

Behandling-af-hals

Halsrynker

Huller-i-hagen-behandling-med-botox

Hage

Rynker-ved-laeberne

Læberynker

Botox-bekymringsrynken

Bekymringsrynken

v-shape-kaebemusklen

Shaping af kæbemusklen

Lipflip-behandling-af-laeber-med-botox

Lip flip

Naeserynker-behandling

Bunny lines

Kosmetisk-klinik-vaernedamsvej-pretty-please
Kosmetisk-klinik-pretty-please-vaernedamsvej
Kosmetisk-klinik-frederiksberg-pretty-please