Botox

Læberynker / Rygerynker

Føler du at rynkerne omkring munden får dig til at se ældre, sur eller trist ud, fortvivl ej, rynker kan udglattes og reduceres med botox

De såkaldte rygerynker omkring munden er på trods af navnet ikke kun rynker forårsaget af rygning. Rynkerne kommer af generel mimisk aktivitet fra når vi taler, spiser, kysser og i det hele taget bevæger munden. Musklerne i underansigtet bliver stærkere og mere veludviklede i takt med at vi ældes, alt imens vores fedtdepoter i ansigtet svinder ind og huden bliver tyndere. Ved botoxbehandling af rygerynker reduceres den overfladiske muskelaktivitet omkring munden, så rynkerne udglattes.

Rynker-ved-laeberne

Selve behandlingen

Ved behandlingen injiceres botox i små papler under huden og i musklen omkring munden. Allerede et par dage efter behandlingen vil musklernes aktivitet dale, og efter 10-14 dage vil effekten være optimal, og huden dermed få fred og glattes ud over tid. I nogle tilfælde opnås det bedste resultat ved at kombinere denne behandling med samtidig behandling af linjerne omkring munden med filler. Behandlingen tager cirka 20 minutter.

Behandlingen er til dig, som

  • Er generet af linjer omkring munden
  • Føler at du ser sur eller trist ud, helt uden at være det
  • Gerne vil have et gladere og mere mildt ansigtsudtryk
  • Ønsker at se yngre og mere frisk ud
  • Gerne vil have et mere mildt og imødekommende ansigtsudtryk

Behandlingen er alt inklusiv

Behandling med botox hos Pretty Please og er inklusiv en forudgående konsultation hos vores læge første gang du er i klinikken samt en kontrol 2-3 uger efter behandlingen.

Mere om botox

Botox er det populære navn for Botulinum Toxin, som er et enzymkomplex, der siden 2002 har været godkendt til kosmetisk brug. Botox virker muskelafslappende, og kan dermed få overaktive muskler til at hvile, hvilket medfører at huden og rynkerne får ro til at udglattes over tid.

Pris

Denne behandling koster 1.000,-

Pretty Please råder til

Grundig faglig rådgivning og vejledning forud for din behandling, så alt er tilpasset til netop dine ønsker, behov og dit ansigt som helhed. Bevægelse af vores ansigtsmuskulatur og mimik er meget individuel. Derfor skal behandling med botox også tilpasses individuelt, og dét er vi eksperter i hos Pretty Please. Vi ønsker fortsat at dit ansigt efter behandling fremstår både naturligt og levende, og dermed at en del af mimikken og for eksempel fine charmerende rynker bevares.

kosmetisk-konsultation
kosmetisk behandling holdbarhed

Holdbarheden på botox-behandlingen

Kroppen nedbryder botoxen gradvist over 3-4 måneder. Man kan derfor med fordel foretage behandling 3-4 gange om året for et vedvarende resultat..

Hvad kan du forvente af botox-behandlingen

Et gladere og mere friskt ansigtsudtryk.

Er det første gang, du skal behandles med botox

Så skal du være opmærksom på, at du skal til en lovpligtig konsultation hos vores læge i klinikken, og at der så skal gå minimum 48 timer, før vi må behandle dig. Klik herunder for at booke tid til både  konsultation og behandling.

Er du i tvivl om noget, så ring endelig til os på

44 14 66 00 eller send os en mail på hello@prettyplease.dk

Vi glæder os til at se dig.

Øvrige Botox-behandlinger

Pande-med-panderynker-og-linjer

Panderynker

smilerynker-behandling-med-botox

Smilerynker

Behandling-af-tandkoedssmil-botox

Tandkødssmil

Oejenbrynsloeft-med-botox

Brynløft

Nedadvendte-mundviger-behandling-med-botox

Mundvige

Huller-i-hagen-behandling-med-botox

Hage

Botox-bekymringsrynken

Bekymringsrynken

Behandling-af-hals

Halsmusklen

v-shape-kaebemusklen

Shaping af kæbemusklen

Lipflip-behandling-af-laeber-med-botox

Lip flip

Naeserynker-behandling

Bunny lines

Kosmetisk-klinik-vaernedamsvej-pretty-please
Kosmetisk-klinik-pretty-please-vaernedamsvej
Kosmetisk-klinik-frederiksberg-pretty-please