Botox

Brynløft

Hvis du synes, at dine øjenbryn og øjenlåg er blevet for tunge, så kan botox være dét lille løft, der skal til, for at give dig et friskt og opløftet ansigtsudtryk igen.

Tunge øjenbryn og øjenlåg giver ofte ansigtet et trist og træt udtryk. Men med botox i brynene kan et lille løft til øjenområdet opnås. Samtidig behandling af bekymringsrynken mellem brynene kan resultere i et generelt yngre og mere friskt udtryk.

Oejenbrynsloeft-med-botox

Selve behandlingen

Ved behandlingen injiceres botox i små papler under huden, i den yderste og øverste del af øjenmusklen ved brynets spids, på begge sider. Allerede et par dage efter behandlingen vil musklernes aktivitet dale, og efter 10-14 dage vil effekten være optimal. I nogle tilfælde opnås det bedste resultat ved at kombinere denne behandling med samtidig behandling af bekymringsrynken og/eller smilerynkerne. Behandlingen tager cirka 20 minutter.

Behandlingen er til dig, som

  • Oplever, at dine bryn og øjenlåg føles tunge
  • Føler at du se træt og trist ud, helt uden at være det
  • Ønsker at se yngre og mere frisk ud

Behandlingen er alt inklusiv

Behandling med botox hos Pretty Please og er inklusiv en forudgående konsultation hos vores læge første gang du er i klinikken samt en kontrol 2-3 uger efter behandlingen.

Mere om botox

Botox er det populære navn for Botulinum Toxin, som er et enzymkomplex, der siden 2002 har været godkendt til kosmetisk brug. Botox virker muskelafslappende, og kan dermed få overaktive muskler til at hvile, hvilket medfører at huden og rynkerne får ro til at udglattes over tid.

Pris

Denne behandling koster 1.000,-

Ved et brynløft med botox, råder Pretty Please dig til

Grundig faglig rådgivning og vejledning forud for din behandling, så alt er tilpasset til netop dine ønsker, behov og dit ansigt som helhed. Bevægelse af vores ansigtsmuskulatur og mimik er meget individuel. Derfor skal behandling med botox også tilpasses individuelt, og dét er vi eksperter i hos Pretty Please. Vi ønsker fortsat at dit ansigt efter behandling fremstår både naturligt og levende, og dermed at en del af mimikken og for eksempel fine charmerende rynker bevares.

kvinde-ansigt-med-rynker-guide-til-botox
botox-behandling-holdbarhedstid

Holdbarheden på botox-behandlingen

Kroppen nedbryder botoxen gradvist over 3-4 måneder. Man kan derfor med fordel foretage behandling 3-4 gange om året for et vedvarende resultat.

Hvad kan du forvente af botox-behandlingen

Et mere mildt og friskt ansigtsudtryk.

Er det første gang, du skal behandles med botox?

Så skal du være opmærksom på, at du skal til en lovpligtig konsultation hos vores læge i klinikken, og at der så skal gå minimum 48 timer, før vi må behandle dig. Klik herunder for at booke tid til både  konsultation og behandling.

Er du i tvivl om noget, så ring endelig til os på

44 14 66 00 eller send os en mail på hello@prettyplease.dk

Vi glæder os til at se dig.

botox-behandling-holdbarhedstid

Øvrige Botox-behandlinger

Botox i pandelinjer

Panderynker

Botox i smilerynker

Smilerynker

Botox-i-pandelinjer

Tandkødssmil

Botox-bekymringsrynken

Bekymringsrynke

Botox-i-pandelinjer

Mundvig

Botox-i-pandelinjer

Hage

Botox-i-pandelinjer

Læberynker

Botox-i-pandelinjer

Halsmusklen

v-shape-kæbemusklen

Shaping af kæbemusklen

Botox-i-pandelinjer

Lip flip

Botox-i-pandelinjer

Bunny lines

Kosmetisk-klinik-vaernedamsvej-pretty-please
Kosmetisk-klinik-pretty-please-vaernedamsvej
Kosmetisk-klinik-frederiksberg-pretty-please