Botox

Smilerynker

Selv om man får smilerynkerne af at smile, så kan man godt være træt af dem. Rynkerne – der sidder ud for øjnene i begge sider – opstår, når vi smiler, taler og blinker. Med tiden kan de få dig til at se ældre eller mere træt ud, end du er og føler dig. Heldigvis kan rynkerne udglattes og minimeres med botox.

Selv om man får smilerynkerne af at smile, så kan man godt være træt af dem. Rynkerne – der sidder ud for øjnene i begge sider – opstår, når vi smiler, taler og blinker. Med tiden kan de få dig til at se ældre eller mere træt ud, end du er og føler dig. Heldigvis kan rynkerne udglattes og minimeres med botox.

smilerynker-behandling-med-botox

Selve behandlingen

Ved behandlingen injiceres botox i små papler under huden og i det yderste af øjenmusklen på begge sider. Allerede et par dage efter behandlingen vil musklernes aktivitet dale, og efter 10-14 dage vil effekten være optimal, og huden dermed få fred og glattes ud over tid. Hvis musklernes aktivitet er kraftig og linjerne meget dybe og lange, kan det kræve genbehandling efter 2-3 uger.
I nogle tilfælde opnås det bedste resultat ved at kombinere denne behandling med samtidig behandling af bekymringsrynken og/eller et løft af brynene. Behandlingen tager cirka 20 minutter.

Behandlingen er til dig, som:

  • Har generende markante linjer omkring øjnene
  • Oplever, at dine smilerynker går ned på kinden
  • Føler, at dine øjne gør, at du ser ældre ud
  • Ønsker at se yngre og mere frisk ud
  • Gerne vil have et mere mildt og imødekommende ansigtsudtryk

Behandlingen er alt inklusiv

Behandling med botox hos Pretty Please og er inklusiv en forudgående konsultation hos vores læge første gang du er i klinikken samt en kontrol 2-3 uger efter behandlingen.

Mere om botox

Botox er det populære navn for Botulinum Toxin, som er et enzymkomplex, der siden 2002 har været godkendt til kosmetisk brug. Botox virker muskelafslappende, og kan dermed få overaktive muskler til at hvile, hvilket medfører at huden og rynkerne får ro til at udglattes over tid.

Pris

Denne behandling koster 2.000,-

Ved en behandling af smilerynker med botox, råder Pretty Please dig til

Grundig faglig rådgivning og vejledning forud for din behandling, så alt er tilpasset til netop dine ønsker, behov og dit ansigt som helhed. Bevægelse af vores ansigtsmuskulatur og mimik er meget individuel. Derfor skal behandling med botox også tilpasses individuelt og dét er vi eksperter i hos Pretty Please. Vi ønsker fortsat at dit ansigt efter behandling fremstår både naturligt og levende, og dermed at en del af mimikken og for eksempel fine charmerende rynker bevares.

kvinde-ansigt-med-rynker-guide-til-botox
botox-behandling-holdbarhedstid

Holdbarheden på botox-behandlingen

Kroppen nedbryder botoxen gradvist over 3-4 måneder. Man kan derfor med fordel foretage behandling 3-4 gange om året for et vedvarende resultat.

Hvad kan du forvente af botox-behandlingen

Et mere mildt og friskt ansigtsudtryk.

Er det første gang, du skal behandles med botox?

Så skal du være opmærksom på, at du skal til en lovpligtig konsultation hos vores læge i klinikken, og at der så skal gå minimum 48 timer, før vi må behandle dig. Klik herunder for at booke tid til både  konsultation og behandling.

Er du i tvivl om noget, så ring endelig til os på

44 14 66 00 eller send os en mail på hello@prettyplease.dk

Vi glæder os til at se dig.

Botox konsultation ved Jesper Skovlund

Øvrige Botox-behandlinger

Pande-med-panderynker-og-linjer

Panderynker

Botox-bekymringsrynken

Bekymringsrynke

Behandling-af-tandkoedssmil-botox

Tandkødssmil

Oejenbrynsloeft-med-botox

Brynløft

Nedadvendte-mundviger-behandling-med-botox

Mundvig

Huller-i-hagen-behandling-med-botox

Hage

Lipflip-behandling-af-laeber-med-botox

Læberynker

Behandling-af-hals

Halsmusklen

v-shape-kaebemusklen

Shaping af kæbemusklen

Lipflip-behandling-af-laeber-med-botox

Lip flip

Naeserynker-behandling

Bunny lines

Kosmetisk-klinik-vaernedamsvej-pretty-please
Kosmetisk-klinik-pretty-please-vaernedamsvej
Kosmetisk-klinik-frederiksberg-pretty-please