Pretty Skin Combination

&

Profhilo

Kampagne i oktober og november

I oktober og november har vi fokus på vores Pretty Skin Combination, som er en behandling bestående af IPL laser og FRAX laser som vi kombinerer med vores yndlingsbehandling Profhilo, som giver huden et ekstra fugt og kollagenboost indefra.

Vores efterårskampagne for Pretty Skin Combination + Profhilo koster samlet 7.000,-

De enkelte behandlinger koster:

🐚 Pretty Skin Tone (IPL laser) 2.500,-
🐚 Pretty Skin Texture (FRAX laser) 3.500,-
🐚 Pretty Skin Combination (IPL+FRAX laser) 5.000,-
🐚 Profhilo 3.000,-

Samlet besparelse på kampagnen = 2.000,-

Resultater af Pretty Skin Combination

Laserbehandling_frederiksberg
Laserbehandling_koebenhavn
Laserbehandling_foer_og_efter_billeder

Kombinationsbehandling med FRAX-laser og IPL-laser

Hudens tone kan ensartes og forfines med IPL-Nordlys (Intenst Pulserende Lys) ved en Pretty Skin Tone behandling, imens hudens tekstur og strukturkan remodelleres og forfines med FRAX-laser ved en Pretty Skin Texture behandling. Hos Pretty Please kombinerer vi de to populære behandlinger i én seance, for at få en generel forbedring af hudens udseende, sundhed og friskhed. 
Fraxel-laser

Boost din hud med Profhilo

Med tiden oplever mange, at hudens elasticitet aftager og en hud, der bliver mere løs og hængende. Det skyldes, at den naturlige collagen-produktion aftager, og det påvirker hudens vitalitet. Når fedtvævet nedbrydes, taber huden sin naturlige volumen. Samtidig bliver linjerne i huden tydeligere, og huden vil se ældre og mere træt ud. Her er en behandling med Profhilo en effektiv behandlingsmetode, der giver synlige resultater. Profhilo er en god og effektiv behandling da den tilfører let volumen, øget elasticitet, fugt samt generelt mere liv og glød til huden.

Profhilo-behandling
To kvinder sidder og ser på den enes ansigt i et spejl

Vi glæder os til at forkæle din hud

Er du konsulteret til laser-behandling i klinikken, booker du blot tid til din behandling.

Er du endnu ikke konsulteret til nogen behandlinger i klinikken, booker du en Pretty Please konsultation og så starter vi der.