Boost din hud med Profhilo

Profhilo er en effektiv behandling mod løs og 
kreppet hud og produktet kan anvendes i ansigtet, på halsen og på décolleté
.
Profhilo stimulerer hudens naturlige produktion af 
både kollagen, elastin og hyaluronsyre,
således at huden boostes til en naturlig foryngelse samt en forbedring af
 hudkvaliteten, fugtigheden og spændstigheden i vævet.
Behandlingen er til dig, som:
  • Gerne vil tilføre huden et fugtboost
  • Vil af med kreppet hud i ansigtet
  • Gerne vil genvinde hudens elasticitet
Behandlingen er alt inklusiv

Behandlingen er inklusiv en forudgående konsultation og en efterfølgende kontrol.

Med tiden oplever mange, at hudens elasticitet aftager og en hud, der bliver mere løs og hængende. Det skyldes, at den naturlige collagen-produktion aftager, og det påvirker hudens vitalitet. Når fedtvævet nedbrydes, taber huden sin naturlige volumen. Samtidig bliver linjerne i huden tydeligere, og huden vil se ældre og mere træt ud. Her er en behandling med Profhilo en effektiv behandlingsmetode, der giver synlige resultater. Profhilo er en god og effektiv behandling da den tilfører let volumen, øget elasticitet, fugt samt generelt mere liv og glød til huden.

 

Selve behandlingen:

Profhilo er en vandig gele der der består af en meget høj koncentration af sukkerstoffet hyaluronsyre. Produktet injiceres i små papler under huden, i det område som ønskes behandlet, og vil efterfølgende fordele sig 
i vævet, typisk indenfor 24-48 timer.

Profhilo stimulerer hudens naturlige produktion af både kollagen, elastin samt hyaluronsyre. Huden boostes dermed til en naturlig foryngelse, hvilket medfører en forbedring af hudkvaliteten, fugtniveauet og spændstigheden i vævet.
Behandlingen foretages ad 2 omgange med 4 ugers mellemrum og resultatet holder i cirka 6-8 måneder.

Vi tager altid før- og efterbilleder, som vi efterfølgende sammenligner  ved en kontrol, så vi sammen kan se resultatet før og efter behandlingen. Billeder som du også selv kan få tilsendt, så du kan se de synlige resultater af den effektive behandling med Profhilo.

En behandling med Profhilo tager ca. 40 minutter.

Pretty Please vejleder dig:

Hos Pretty Please vil vi altid vejlede om, hvad der passer bedst til netop dig og dine behov. Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte kunde og hver behandling tilpasses individuelt afhængigt af kundens behov og ønsker. Ved en grundig analyse tilrettelægger vi behandlingen med Profhilo, så der opnås et smukt og naturligt udtryk.

Hvor lang tid holder det?:

Kroppen nedbryder hyaluronsyren gradvist. Ved en behandling med Profhilo vil resultatet holde  i op til ti måneder. Behandlingen kan gentages 1-2  gange om året.

Hvad kan du forvente:

Allerede få dage efter din behandling med Profhilo vil du opleve en mærkbar forskel på din hudstruktur og elasticitet i de behandlede områder.

Man kan med fordel få lavet en ny behandling efter de 28 dage, da det vil booste huden yderligere.

Efter anden behandling vil du opleve et yderligere boost til huden, som resulterer i en mere fugtet, glat og mærkbar mere spændstig hudoverflade i det behandlede område.

 

Er det første gang, du skal behandles med Profhilo hos Pretty Please?

Du skal være opmærksom på, at du først skal til en konsultation hos en af klinikkens kosmetiske sygeplejesker, og at der efterfølgende  skal gå 48 timer, før vi må behandle dig. Klik herunder for at booke både konsultation og behandling.

Er du i tvivl eller har du spørgsmål, så er du altid velkommen til ringe til os på: 4414 6600 eller skrive til os på mail.

Pris:

1 behandling med 2 ml 4.500.-

2 behandlinger med 4 ml  5.000,- i juni og juli (normalt 7.500,-)